x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Exclusiv. Un bucureştean a căzut în puţul liftului

Exclusiv. Un bucureştean a căzut în puţul liftului

17 Sep 2012   •   12:46
Exclusiv. Un bucureştean a căzut în puţul liftului

UPDATE 17:00

Persoana cazuta in putul liftului este un barbat cu varsta de peste 60 de ani, din Braila. Barbatul venise in vizita la o cunostinta din Bucuresti, care locuieste in blocul in care s-a produs incidentul. In acest moment, victima se afla la spital, unde a fost transportata de SMURD.

Liftul in putul caruia a cazut barbatul are verificare ISCIR valabila pana in iulie 2013.

'Suntem cu taxele platite la zi. Pana acum, n-am avut probleme de acest gen', a declarat administratorul blocului.

Un accident ciudat s-a produs azi, in jurul orei 14, intr-un bloc de pe strada Huedin - sector 4, Bucuresti. O persoana in varsta a cazut in putul liftului, dar, conform primelor informatii, a scapat cu cateva zgarieturi si un cucui. Administratorul blocului, Aurel Hurdubae, a declarat pentru Jurnalul National, ca victima a cazut de la parter. Probabil, liftul era blocat la un etaj superior, dar usa de la parter a ramas deschisa si acest lucru, combinat cu graba si neatentia persoanei respective au facut posibil accidentul.

In urma alertei la 112, la fata locului s-au deplasat pompierii, serviciul de descarcerare, salvarea, politia. Toate echipajele, mai putin SMURD-ul, s-au retras la scurt timp, dupa ce victima a fost extrasa din putul liftului si s-a constatat ca viata nu ii este in pericol.

Vom reveni cu amanunte.

×