x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Execuţie în stil mafiot la Piteşti: Un bărbat a fost împuşcat în faţa blocului în care locuieşte

Execuţie în stil mafiot la Piteşti: Un bărbat a fost împuşcat în faţa blocului în care locuieşte

04 Iun 2013   •   08:04
Execuţie în stil mafiot la Piteşti: Un bărbat a fost împuşcat în faţa blocului în care locuieşte
UPDATE 9:05 - Un poliţist este audiat, la această oră, în legătură cu crima de azi-noapte, din Piteşti. Arma cu care a fost împuşcat bărbatul în vârstă de 35 de ani aparţinea poliţistului. Acesta din urmă a declarat că arma respectivă a fost declarată dispărută în urmă cu un an.
---------------------------------------

Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort, în faţa blocului în care locuieşte, din municipiul Piteşti, martorii susţinând că acesta a fost împuşcat, cel mai probabil, cu şase focuri de armă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, incidentul a avut loc în cartierul piteştean Prundu, el fiind anunţat de către un localnic la serviciul unic de urgenţă 112, care a spus că s-au tras şase focuri de armă.

"A fost raportat un incident la 112, ne-am deplasat la faţa locului, unde s-au tras focuri de armă. Bărbatul avea între 30 şi 35 de ani, nu s-a stabilit identitatea lui, sunt câteva cartuşe în jurul cadavrului. Ancheta este în desfăşurare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu, citat de Mediafax.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş pentru a încerca salvarea bărbatului, însă acesta era decedat.

"Este vorba despte un bărbat de 30 - 35 de ani, cu multiple plăgi împuşcate în torace şi membre. Nu a mai putut fi salvat, fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală şi transportat la morga din Piteşti în vederea efectuării necropsiei", a declarat doctorul Adriana Tocaci, de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Argeş.

Bărbatul care a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 a declarat că a auzit cel puţin şase focuri de armă, iar cel care a tras a fugit imediat, existând suspiciunea unei răzbunări sau a unei reglări de conturi.

Bărbatul împuşcat, care avea în jur de 35 de ani, locuia singur într-un apartament din blocul în faţa căruia a fost împuşcat.

×