x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Expert contabil, fost angajat al DNA, despre Băsescu: „Nu am avut niciodată un dispreţ mai mare pentru un om“. Vezi cum au fost minţiţi românii

Expert contabil, fost angajat al DNA, despre Băsescu: „Nu am avut niciodată un dispreţ mai mare pentru un om“. Vezi cum au fost minţiţi românii

03 Sep 2012   •   21:00
Expert contabil, fost angajat al DNA, despre Băsescu: „Nu am avut niciodată un dispreţ mai mare pentru un om“. Vezi cum au fost minţiţi românii

Expertul contabil judiciar Gheorghe Burlacu a vorbit, marti seara, in cadrul editiei speciale, realizata de Adrian Ursu, despre expertizele realizate de DNA in dosarul Flota.

Burlacu a precizat ca prima expertiza, verificata chiar de el, a fost intocmita corect de expertii din cadrul DNA, iar in urma acesteia a reiesit ca in dosarul Flota este vorba de un prejudiciu de 324,5 mil. dolari, determinat corect.

La ordinele lui Morar, o a doua expertiza a fost facuta, dar de catre experti din afara institutiei, acest lucru fiind o premiera. Aceasta a doua expertiza a evidentiat un raport de constatare a unui prejudiciu in dosarul Flota de ZERO lei.

'Partea din dosar cu domnul Basescu nu a mai ajuns in instanta. De ce? S-a prezentat la alegeri cu acea expertiza (n.r. - care constata ca prejudiciul in dosarul Flota este 0 lei). Eu, de atunci, pur si simplu nu il mai urmaresc pe domnul Basescu. Nu am avut niciodata un dispret mai mare pentru un om“, a declarat fostul angajat al DNA.

Gheorghe Burlacu a fost angajat ca expert contabil judiciar inca din prima zi de infiintare a Parchetului National Anticoruptie. In 2010, cand era seful Serviciului de specialisti din DNA, a intrat in colimatorul procurorului sef Daniel Morar, care l-a demis din functie. (Antena3)

×