x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie de infecții respiratorii la copii! Medic: Haosul s-a instalat

Explozie de infecții respiratorii la copii! Medic: Haosul s-a instalat

de Alice Petrescu    |    03 Feb 2022   •   12:58
Explozie de infecții respiratorii la copii! Medic: Haosul s-a instalat
Sursa foto: facebook

Un cunoscut medic, anunță că a constatat o explozie de infecții respiratorii superioare și inferioare în rândul copiilor. „Am spus că va fi haos, încet, încet s-a instalat”, spune dr. Egri Eduard.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, dr. Egri Eduard avertizează că situația este complicată și îi critică pe cei care iau decizii fără a se informa.

În continuarea mesajului său, medicul spune că se confruntă cu un număr mare de copii cu probleme respiratorii și că spitalele și cabinetele medicale nu mai fac față.

„La copii constat o explozii de infecții respiratorii superioare și inferioare, unele soldate cu insuficiență respiratorie acuta, multe spitale pediatrice bănuiesc că sunt la capacitate maximă. Cabinetele medicale sunt suprasolicitate, birocrația fură timp masiv, legislația medicală se modifică la două zile, în nici un caz în funcție de factori medicali ci de directive din alte sfere, astfel nici medicul curant, nici pacientul nu mai înțelege nimic”, mai spune medicul Egri Eduard.

Concluzia îi aparține lui Egri Eduard care vorbește despre haos: „Scriam acum o lună că va fi haos, lucru pentru care am fost bălăcărit, iată că încet, încet s-a instalat”.

×