x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie în Cluj! O casă a fost spulberată, iar trei persoane, rănite

Explozie în Cluj! O casă a fost spulberată, iar trei persoane, rănite

06 Feb 2010   •   00:00
Explozie în Cluj! O casă a fost spulberată, iar trei persoane, rănite

Noaptea trecută, pe strada Paris, a avut loc o explozie în urma căreia o clădire a fost distrusă şi trei oameni au fost raniţi uşor. Explozia a fost cauzată de o scurgere de gaze. Potrivit Antena 1 Cluj, pe o rază de 100 de metri s-au spart toate ferestrele şi mai multe case au fost afectate.



Tabloul lăsat în urmă de această deflagraţie este şocant, imobilul fiind ras de pe faţa pământului. La faţa locului au ajuns imediat echipaje de intervenţie. Pe terasă se aflau două persoane, proprietarii, care au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital.

"A avut loc o explozie. La ora actuală ştim că sunt trei persoane rănite uşor. Din fericire, nu sunt alte victime, ci doar pagube materiale. Deflagraţia a fost cauzată de o conductă de gaz. Mâine dimineaţă vom stabili exact ce s-a întâmplat. Nu a fost vorba şi de un incendiu. La o primă evaluare, o casă din apropiere a fost afectată în proporţie de 60 la sută", a declarat Petru Ungur, adjunct ISU Cluj, la scurt timp de la producerea deflagraţiei.



"A fost o explozie foarte puternică. Eram în pat cu soţia, locuim în apropiere, la aproximativ 2,5 metri. Am auzit doar că s-au spart geamurile. Probabil centrala termică a rămas nesupravegheată. Nu mai pot dormi în casă, trebuie să mă mut. Au fost afectate aproximativ 12 case", a spus şi Vlad Lazăr, unul dintre vecini.

Potrivit mai multor clujeni care au postat mesaje pe Twitter, explozia s-a auzit şi simţit în cartierele Dâmbul Rotund, Mărăşti şi Gruia. Un utilizator susţine că toate casele aflate pe o rază de 50 de m de la locul deflagraţiei au rămas fără ţigle.

×
Subiecte în articol: observator