x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie într-un bloc din Capitală: Doi oameni au ajuns la spital

Explozie într-un bloc din Capitală: Doi oameni au ajuns la spital

29 Dec 2010   •   09:12
Explozie într-un bloc din Capitală: Doi oameni au ajuns la spital

VIDEO - O explozie urmată de un incendiu violent a zdruncinat, noaptea trecută, un apartament din cartierul Balta Albă. Doi bărbaţi, tată şi fiu, în vârstă de 68 şi 42 de ani, au ajuns în stare gravă la Spitalul de Arşi din Bucureşti. În acest moment, anchetatorii încearcă să afle de la ce a pornit totul. Din primele cercetări reiese că nu ar fi fost vorba de o scurgere de gaze.

Deflagraţia s-a produs în jurul orei 2:00 la un apartament aflat la etajul 5 al unui bloc de pe strada Petre Ionescu, relatează antena3.ro. Vecinii care au auzit bubuiturile puternice au ieşit înspăimântaţi afară, să vadă ce s-a întâmplat. Au văzut flăcări mari la balcon şi au sunat imediat la 112.

Echipajele de intervenţie au fost nevoite să spargă uşa şi să scoată din apartament trei persoane: soţ, soţie şi băiatul lor. Femeia nu a păţit nimic, întrucât că se afla în bucătărie. Bărbatul şi fiul acesteia, însă, au fost transportaţi cu arsuri grave la spital. Suflul exploziei a smuls geamurile de la balcon şi le-a aruncat în drum.

În urma incidentului, cei de la gaze au întrerupt alimentarea. Dimineaţă, proprietarii celorlate apartamente se vor putea întoarce la casele lor să vadă dacă şi locuinţele lor au fost avariate.

O echipă formată din procurori, poliţişti şi pompieri a început o anchetă să vadă exact de la ce a pornit explozia. Din primele date, se pare că incendiul a pornit pe balcon, acolo unde proprietarul apartamentului avea două butelii de voiaj şi cutii cu vopsea.

×