x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie într-un poligon din Bistriţa Năsăud. Un militar a fost rănit

Explozie într-un poligon din Bistriţa Năsăud. Un militar a fost rănit

03 Mai 2012   •   09:09
Explozie într-un poligon din Bistriţa Năsăud. Un militar a fost rănit

Un militar a fost ranit, astazi, in urma unei explozii produse la poligonul Dorolea din judetul Bistrita-Nasaud, potrivit primelor informatii furnizate de reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta. Starea militarului este stabila.

Purtatorul de cuvant al Brigazii 81 Mecanizate Bistrita, Florin Apafaian, a declarat pentru Mediafax, ca a existat un incident in poligonul Dorolea, in care au fost implicati doi militari, din care unul este ranit si transportat la spital, iar celalalt este in afara oricarui pericol.

"Confirmam faptul ca doi militari din Brigada 81 Mecanizata au avut un incident in poligonul Dorolea. Un militar este adus acum spre Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, iar celalalt este in afara oricarui pericol", a spus Apafaian, care nu a vrut sa dezvaluie imprejurarile in care s-a petrecut acest incident si nici sa dea alte detalii.

Poligonul Dorolea se afla in comuna Livezile, la circa 15 kilometri de Bistrita.

Reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud anuntau anterior ca un militar a fost ranit in urma unei explozii produse la poligonul Dorolea.

Poligonul Dorolea a fost folosit de mai multe ori in ultimii ani pentru distrugerea elementelor de munitie gasite in judetul Bistrita-Nasaud de catre specialistii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

×