x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EXPLOZIE la o fostă fabrică de armament din Plopeni: Cel puţin 16 persoane au fost rănite

EXPLOZIE la o fostă fabrică de armament din Plopeni: Cel puţin 16 persoane au fost rănite

11 Dec 2013   •   14:03
EXPLOZIE la o fostă fabrică de armament din Plopeni: Cel puţin 16 persoane au fost rănite
UPDATE 15:37 - Nouă persoane care au suferit răni în urma exploziei au fost internate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, rănile nepunându-le viața în pericol.

Potrivit șefului Serviciul de Ambulanță a Județului Prahova, Daniel Nicolae, șase persoane, dintre care patru femei și doi bărbați, au suferit arsuri, una dintre acestea fiind într-o stare mai gravă, însă viața nu îi este pusă în pericol. De asemenea, un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost internat cu un traumatism la mâna dreaptă, iar alte două persoane, cu intoxicații cu fum.

În urma evenimentului au fost înregistrate 16 victime, dintre care nouă au fost internate la spital, iar alte 7 au suferit atacuri de panică.
-----------------------------------

O explozie urmată de incendiu a avut loc în această după-amiază la o fabrică din localitatea prahoveană Plopeni Sat, 13 persoane fiind rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Marina Dinu, citat de Agerpres, deflagrația s-a produs la o fabrică de cafetiere. Din primele date, 13 persoane au suferit arsuri, șase dintre ele fiind duse la spital cu autoturisme particulare, șapte fiind transportate cu ambulanțe ale SAJ și SMURD. La fața locului pompierii intervin pentru stingerea focului cu patru autospeciale cu apă și spumă.


×