x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie PUTERNICĂ într-un bloc din Reşiţa: O persoană a murit, alte trei au fost rănite. Zeci de oameni, evacuaţi

Explozie PUTERNICĂ într-un bloc din Reşiţa: O persoană a murit, alte trei au fost rănite. Zeci de oameni, evacuaţi

01 Oct 2013   •   09:46
Explozie PUTERNICĂ într-un bloc din Reşiţa: O persoană a murit, alte trei au fost rănite. Zeci de oameni, evacuaţi

O persoană a decedat și alte trei au fost duse la spital, în urma exploziei care a avut loc marți dimineață într-un apartament dintr-un bloc din Reșița. Proprietara apartamentului în care a avut loc deflagrația a fost găsită ulterior în fața blocului, sub dărâmături.

Cel puțin nouă apartamente din imobilul cu zece etaje de pe bulevardul Republicii din Reșița au fost afectate de explozie și alte zeci de apartamente de la patru blocuri învecinate au avut de suferit. Cele mai multe au geamurile sparte, ca de altfel și autovehicule care au fost parcate în apropiere, unele dintre acestea având pagube majore.

La fața locului s-au prezentat echipaje de la Ambulanță, Pompieri, Poliție, Poliție Locală, Jandarmi, Enel și E.ON Gaz, care încearcă să înlăture efectele dezastrului.

Primarul municipiului Reșița, Mihai Stepanescu, a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru evaluarea pagubelor și pentru găsirea unor soluții în cazul familiilor care locuiau în apartamentele afectate. Cauza exploziei o reprezintă, cel mai probabil, o acumulare de gaze, iar împrejurarea care a dus la deflagrație nu se cunoaște încă și rămâne să fie stabilită ulterior.

×
Subiecte în articol: explozie bloc resinta