x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie urmată de incendiu la Targu-Cărbuneşti

Explozie urmată de incendiu la Targu-Cărbuneşti

de Gabriela Mladin    |    23 Oct 2012   •   09:14
Explozie urmată de incendiu la Targu-Cărbuneşti

Explozie într-un bloc din oraşul Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj. Trei persoane au fost grav rănite, prezentând arsuri pe corp şi au fost intoxicate cu fum. Locatarii au fost evacuaţi din între imobilul.

În total, zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost intoxicate cu monoxid de carbon sau au suferit atacuri de panică. Printre ele şi un copil de 6 ani care s-a speriat foarte rău când a auzit explozia şi a inhalat mult fum. Trei dintre aceste persoane, se află însă în stare gravă, două dintre ele având arsuri de gradele 3 şi 4 pe întreaga suprafaţă a corpului, iar un bătran este şi el în stare gravăa, fiind intoxicat cu fum. Ultimele 3 victime vor fi transportate de la Spitalul din Târgu-Cărbuneşti la spitalele din capitală. Se presupune că victimele în stare gravă, cele cu arsuri pe corp, sunt locatarii apartamentului în care s-a produs explozia. Vorbim de o femeie de 50 de ani şi un bărbat de 54 de ani. Deflagraţia produsă a fost urmată de un incediu puternic, 8 apartamente având de suferit într-o proprortie de 80%, însă şi celelalte locuinţe din imobil au fost afectate. În jur de 70 de persoane au fost evacuate din bloc. Specialitii de la Distrigaz susţin ca şi cauză a exploziei o acumulare de gaze, dar urmează să vadă exact unde a avut loc fisura sau scăparea de gaze. Cert este că în jurul orei 6 dimineaţa, proprietarul unui apartament de la etajul 1 al unui bloc din Târgu-Cărbuneşti a aprins becul, moment în care s-a produs explozia.

În urma incendiului produs ca urmare a exploziei din bloc. Printre ele, un copil în vârstă de 6 ani şi un bătrân, despre care medicii susţin că s-ar afla în stare gravă.

×
Subiecte în articol: incendiu explozie bloc