x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Falcao, eroul finalei de la Bucureşti: "Mulţumim poporului român, ne-am simţit fantastic!"

Falcao, eroul finalei de la Bucureşti: "Mulţumim poporului român, ne-am simţit fantastic!"

10 Mai 2012   •   06:25
Falcao, eroul finalei de la Bucureşti: "Mulţumim poporului român, ne-am simţit fantastic!"

Columbianul Radamel Falcao, omul numarul unu pentru Atletico in finala Europa League cu Bilbao (3-0), care a reusit sa inscrie de doua ori in poarta celor de la Athletic Bilbao, a tinut sa le multumeasca romanilor pentru primirea de care a avut parte.

"Am cistigat din nou trofeul, la putin timp dupa Porto, il dedic familiei si columbienilor mei. E un moment emotionant, sa cistigi doi ani la rind, e greu de exprimat ceea ce simt pentru ca e un moment unic.

Sper sa mai cistig trofee, e cel mai greu sa reusesti asta in fotbal. Mi-am dorit enorm sa ajungem la Bucuresti si sa cistigam finala. Am avut o tactica buna, asa am reusit sa obtinem trofeul.

Multumim poporului roman pentru cum ne-a primit! Nu am avut timp sa cunoastem foarte multe, dar ne-am simtit fantastic aici. Speram sa revenim pentru un nou trofeu", a declarat Falcao la televiziunea sport.ro

Celalalt marcator al finalei, brazilianul Diego, a declarat: "Am venit la Atletico pentru a castiga si ii mutumesc lui Dumnezeu pentru aceasta oportunitate, din aceasta seara, de care putini jucatori se pot bucura. As vrea sa le multumesc colegilor mei si stafului de la club, precum si sotiei mele si familiei din Columbia, acest trofeu este pentru ei si pentru toti fanii echipei Atletico".

×