x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fătuloiu, internat la Floreasca pentru a-şi îndrepta un deget

Fătuloiu, internat la Floreasca pentru a-şi îndrepta un deget

12 Ian 2011   •   12:16
Fătuloiu, internat la Floreasca pentru a-şi îndrepta un deget

Fostul secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Dan Valentin Fătuloiu, a fost internat la Clinica de chirurgie plastică a Spitalului de Urgenţă "Floreasca", pentru a fi operat la un deget, strâmbat din cauza unei suferinţe cronice.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Floreasca", Bogdan Opriţa, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că Valentin Fătuloiu suferă de o boală cronică ce a dus la strâmbarea unui deget de la o mână.

Fostul secretar de stat va fi operat de către profesorul Ioan Lascăr, şeful clinicii de Chirurgie Plastică - Reparatorie şi Arsuri a spitalului.

Numele fostului secretar de stat este legat de cel mai mare scandal de corupţie din Poliţie. Dan Fătuloiu, alături de fiul său, Alexandru, l-a denunţat pe omul de afaceri Cătălin Chelu că a vrut să-l mituiască, în schimbul rezolvării favorabile a celor 48 de dosare penale în care omul de afaceri este cercetat. Valoarea mitei se ridică la un milion de euro.

Dan Fătuloiu a fost pus la dispoziţia Ministerului Administraţiei şi Internelor la sfârşitul lunii noiembrie 2010, ca urmare a scandalului legat de tentativa de mituire a sa, precum şi a problemelor apărute în jurul demiterii şefului IPJ Neamţ, Aurelian Şoric.

Pe 23 noiembrie, Fătuloiu a fost înlocuit din funcţie cu Ataşatul de Interne la Londra, Ioan Dascălu. Ulterior, ministrul Traian Igaş a anunţat că fostul secretar de stat va primi un alt post în minister, corespunzător gradului său.

×