x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Felicia Filip: Mirela Zafiri a fost o artistă de o mare valoare

Felicia Filip: Mirela Zafiri a fost o artistă de o mare valoare

27 Aug 2012   •   11:23
Felicia Filip: Mirela Zafiri a fost o artistă de o mare valoare

Soprana Felicia Filip a declarat ca moartea Mirelei Zafiri este o mare pierdere, atat pentru muzica, cat si pentru familia acesteia.

"A fost o artista de o mare valoare, mereu preocupata de cariera ei. Era o persoana frumoasa. Am cunoscut-o bine, de mai multi ani, atat la Opera din Constanta, cat si la Opera din Brasov, pentru ca am participat la toate evenimentele culturale unde sotul meu (Cristian Mihailescu, n.r.) a fost director. E o pierdere pentru lumea artistica. Astazi dimineata am aflat vestea. Nu am putut sa cred. Isi traia viata normal si nu a dorit sa se stie ca ar suferi de ceva. Bine, noi de multe ori nu intelegem ce face Dumnezeu cu noi si ni se pare o mare nedreptate. Era nevoie de ea si in muzica, dar si in familia ei", a spus Felicia Filip pentru Mediafax.

Atat Felicia Filip, cat si Mirela Zafiri au fost elevele profesoarei Georgeta Stoleriu, ele avand o relatie speciala cu aceasta, a mai spus Filip.

Mirela Zafiri a murit din cauze medicale, insa familia sopranei vrea sa pastreze discretia privind boala de care suferea artista.

×