x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O femeie care transporta 120 de pliculețe cu praf alb, descoperită în Centrul Vechi al Capitalei

O femeie care transporta 120 de pliculețe cu praf alb, descoperită în Centrul Vechi al Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    08 Iul 2023   •   17:40
O femeie care transporta 120 de pliculețe cu praf alb, descoperită în Centrul Vechi al Capitalei
Sursa foto: Antena 3 CNN

O femeie care transporta 120 de pliculețe cu praf alb, despre care există suspiciunea că sunt substanțe stupefiante, a fost descoperită în Centrul Vechi al Capitalei. În timpul raziei, a fost găsită și o persoană dată în urmărire internațională.

La acțiunea care a avut loc în noaptea de vineri și sâmbătă au participat polițisti și jandarmi. Aceștia au verificat persoane aflate pe stradă și în parcuri din zona Centrului Vechi. În timpul raziei, au fost descoperite mai multe substanțe interzise.

„Polițiștii au depistat mai multe persoane cunoscute ca fiind consumatoare de substanțe interzise și o femeie asupra căreia au fost găsite și ridicate 120 de pliculețe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanțe stupefiante. Femeia în cauză, împreună cu alte 6 persoane au fost conduse la sediul Secției de Poliție pentru Centrul Vechi. Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, care urmează a sesiza D.I.I.C.O.T”, au anunțat anchetatorii.

În timpul acțiunii nocturne a fost depistat și un bărbat, în vârstă de 23 de ani, urmărit național și internațional, față de care Judecătoria Sectorului 3 a emis în data de 7 iulie 2023 un mandat de arestare preventivă, pentru savârșirea infracțiunii de furt.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar.

(sursa: Mediafax)

 

×