x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fermier, caut ...celulă

Fermier, caut ...celulă

27 Dec 2010   •   14:39

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au dispus în 25 decembrie reţinerea lui Marian Garcef, pentru omor.

În cursul aceleaşi zile a fost pusă în mişcare acţiunea penală, acesta fiind dus în faţa unui judecător al Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea procurorilor şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului, pe o perioadă de 29 de zile.

Potrivit procurorilor, Marian Garcef locuia într-o fermă din judeţul Brăila, unde presta diferite activităţi, fiind responsabil şi de patrimoniul acesteia. În aceeaşi fermă locuia, într-o încăpere separată, Ţ. I. - o persoană tolerată de proprietarul fermei, care uneori îl ajuta pe inculpat la treburile fermei de animale.

În 23 decembrie, Marian Garcef a agresat-o fizic pe Ţ. I., suspectând că aceasta vânduse bunuri din fermă pentru a obţine banii necesari pentru alcool, aplicându-i cu intenţie multiple lovituri cu pumnii, picioarele şi cu un par din lemn (coadă de cazma) în regiunile toracică, fesieră, abdominală şi membre, agresiune în urma căreia victima a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, la data de 24 decembrie.

×