x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două fete s-au bătut crunt în Reșița. Adolescentele și-au împărțit pumni și picioare din cauza unor postări pe Facebook

Două fete s-au bătut crunt în Reșița. Adolescentele și-au împărțit pumni și picioare din cauza unor postări pe Facebook

de Redacția Jurnalul    |    03 Aug 2023   •   22:53
Două fete s-au bătut crunt în Reșița. Adolescentele și-au împărțit pumni și picioare din cauza unor postări pe Facebook
Sursa foto: Antena 3 CNN

Zeci de copii din Reşiţa s-au adunat, seara trecută, în faţa unui bloc din oraş pentru a asista la duelul dintre două eleve. În timp ce fetele se agresau reciproc, vecinii au filmat cu telefoanele de la geamuri, iar ulterior imaginile au ajuns pe Facebook.

Cele două adolescente care s-au bătut crunt în Reșița erau supărate din cauza unor postări pe Facebook.

Totul s-a întâmplat pe Aleea Zarandului din Reşiţa, acolo unde cele două eleve de liceu şi-au dat întâlnire pentru a-şi regla conturile. Zeci de adolescenţi au făcut cerc în jurul celor două, în timp ce acestea se loveau reciproc.

În urma cercetărilor efectuate după apariția în spațiul public a unor imagini în care două tinere au fost implicate într-o altercație, polițiștii din Reșița au stabilit identitatea celor două persoane, transmite Poliția Caraș-Severin.

„Este vorba despre două minore cu vârste de 14 ani, respectiv 15 ani, ambele din Reșița, cea din urmă agresând-o fizic pe fata de 14 ani, în urma unor discuții în contradictoriu privind unele postări pe rețelele de socializare. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe față de minora în vârstă de 15 ani”, a informat sursa citată.

Fetele făceau parte dintr-un grup mai mare de adolescenți, iar potrivit imaginilor apărute pe rețelele de socializare, cele două tinere s-au luat la bătaie fără ca, inițial, cineva să intervină. Apoi, câțiva tineri au sărit și le-au despărțit.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bataie fete resita