x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetiţă de 9 ani dispărută de o săptămână.

Fetiţă de 9 ani dispărută de o săptămână.

de Adriana Oprea-Popescu    |    22 Iun 2011   •   13:34
Fetiţă de 9 ani dispărută de o săptămână.

CIOBOTARU ANA-MARIA (foto) are 9 ani si a disparut marti, 14 iunie, in jurul orelor 12:00, din municipiul Giurgiu. Fetita locuia la caminul de nefamilisti din zona Istru a orasului. Marti a plecat de la bunica sa, sa cumpere o inghetata de la un magazin din apropiere, si nu s-a mai intors acasa. Ultima oara a fost vazuta chiar in acea zi, in jurul orelor 16:00. Femeia, care o cunostea pe fetita, spune ca a zarit-o in dreptul unor tomberoane de gunoi aflate in zona, iar copilul era singur.

Politistii n-au exclus varianta ca cea mica sa fi cazut, accidental, in canalul aflat in zona Istru, insa cautarile scafandrilor de la ISU au ramas fara niciun rezultat.

Ana-Maria are parul ondulat, saten, tuns pana la nivelul umerilor, ochi caprui, iar ca semn particular - pistrui pe ambii obraji. La data disparitiei, era imbracata cu pantaloni din material textil de culoare neagra si cu un tricou alb, fara maneci. Era incaltata cu papuci din plastic, de culoare neagra.

Cei care au vazut-o sau au informatii ce pot ajuta la gasirea ei sunt rugati sa contacteze cea mai apropiata unitate de Politie sau sa sune la 112.

×