x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiica lui Gheorghe Moroșan: Am sunat la poliția din Bacău, am sunat la poliția din București, să aplanez situația. Mi s-a închis telefonul

Fiica lui Gheorghe Moroșan: Am sunat la poliția din Bacău, am sunat la poliția din București, să aplanez situația. Mi s-a închis telefonul

05 Mar 2021   •   12:40
Fiica lui Gheorghe Moroșan: Am sunat la poliția din Bacău, am sunat la poliția din București, să aplanez situația. Mi s-a închis telefonul

Una dintre fiicele lui Gheorghe Moroșan, bărbatul care a sechestarat și ucis doi muncitori într-un apartament din Onești, a declarat, la Antena 3, că a încercat să contacteze autoritățile, însă i s-a închis telefonul în nas.

Fiica lui Gheorghe Moroșan a povedtit că a încercat că contacteze atât poliția din Bacău, cât și poliția din București, a spus cine este și că își dorește să ajute la rezolvarea situației, însă i s-a închis telefonul în nas.

„Situaţia este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situaţie. Am sunat la Bacău, am sunat la Bucureşti. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt şi mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliţie. Aşa am avut în cap. Am sunat chiar şi la presă. «Nu avem maşină să ne deplasam în teren»” mi-au spus de la Bacău”, a declarat fiica criminalului din Oneşti.
De asemenea, acesta a spus că a vorbit cu tatăl ei la telefon, care i-a spus că își dorește să vadă acea hârtie.

„Ce putere aveam eu, ca lumea să înţeleagă situaţia, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieţi? Dom’le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom’le, vă aducem nişte bani. Bani falşi! Chiar nu există în Poliţia Română?”, a mai spus fiica lui Gheroghe Moroșan.

Acesta a precizat că după tragedie nu a mai putut lua legătura cu niciunul dintre părinții săi. În plus, fiica lui Gheorghe Moroșan a spus că a vorbit cu tatăl său luni, în dimineața care a precedat tragedia, iar acesta era calm.

×
Subiecte în articol: onesti gheorghe morosan