x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Imagini terifiante cu explozia rulotei de fast food de la Botiza. O fetiță de trei ani a ajuns în stare gravă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală

Imagini terifiante cu explozia rulotei de fast food de la Botiza. O fetiță de trei ani a ajuns în stare gravă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală

de Redacția Jurnalul    |    24 Ian 2023   •   14:26
Imagini terifiante cu explozia rulotei de fast food de la Botiza. O fetiță de trei ani a ajuns în stare gravă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală
Sursa foto: Antena 3 CNN

O fetiţă de trei ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Minora este intubată, iar starea ei este gravă. Fetița a fost victima exploziei produse ieri, în rulota de tip fast-food, la Botiza, în Maramureș. Alţi patru adulţi, printre care şi tatăl ei, jandarm, sunt în stare gravă la spital. Momentul exploziei a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum, la un moment dat, rulota de fast-food a explodat, deflagraţia provocând un val uriaş de flăcări şi fum. Oamenii care aşteptau să-şi ia comanda, dar şi proprietarii rulotei au fost răniţi, potrivit Antena 3 CNN.

Într-o fracţiune de secundă, cinci oameni au fost răniţi. Copila de doar trei ani era în braţele tatălui. Aşteptau în faţa rulotei să primească comanda. La coadă, mai era un client. În interiorul fast food-ului, proprietarii - soţ şi soţie - lucrau de zor. Suflul deflagraţiei a distrus un autoturism parcat în apropiere. 

Explozia a fost urmată de un incendiu puternic. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, precum şi ambulanţe care i-au transportat pe răniţi la spitalele din apropiere.

Potrivit medicilor, fetiţa de trei ani are arsuri la nivelul feţei, mâinilor şi gambelor, iar starea ei este destul de gravă.

Copilul este intubat şi are arsuri de gradul ll pe faţă, mâini şi gambe, reprezentând 15% din suprafaţa corpului. Medicii de la Grigore Alexandrescu au transmis că, în funcţie de evoluţia locală, vor decide dacă este necesară şi o intervenţie chirurgicală de grefare.

Momentul în care explodează o rulotă fast-food în Botiza, Maramureş

×