x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Firea: Nu sunt probleme cu livrarea agentului termic în Capitală

Firea: Nu sunt probleme cu livrarea agentului termic în Capitală

06 Feb 2020   •   13:17
Firea: Nu sunt probleme cu livrarea agentului termic în Capitală
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, joi, că avariile care au fost constatate la serviciile publice au fost remediate în mare parte şi că nu sunt probleme în ceea ce priveşte livrarea agentului termic


"Se lucrează acum la trei intersecţii, deci mai sunt avariate doar trei semafoare şi se lucrează la acest moment (...) Alte avarii la Enel, la Apa Nova nu există, de asemenea, în ceea ce priveşte livrarea agentului termic, nu sunt probleme în acest moment", a spus Firea.

Ea a menţionat că aproape 200 de oameni ai străzii au fost cazaţi în instituţiile coordonate de DGASMB. Firea a spus că persoanele fără adăpost care nu au dorit să fie duse în locaţii DGASMB au primit paturi, îmbrăcăminte groasă, hrană caldă, ceai.

Gabriela Băncilă, reprezentant al ANM, a precizat că în prezent Bucureştiul nu se mai află sub incidenţa vreunui mesaj de atenţionare.

"Pe parcursul următoarelor ore putem vorbi de o ameliorare semnificativă a vremii în Capitală (...) Mâine dimineaţă e posibil ca trecător să fulguiască, temperatura va scădea până la spre minus 6 grade, condiţii în care putem vorbi despre zăpadă îngheţată sau, acolo unde e cazul, gheţuş (...). Pe parcursul zilei de mâine, în special după-amiaza şi seara, e posibil ca trecător să ningă slab", a adăugat Firea.

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: gabriela firea