x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fitness pentru copii

Fitness pentru copii

03 Oct 2008   •   00:00
Fitness pentru copii

Pentru prima dată în istorie, International Fitness Federation (IFF) organizează concursurile de fitness pentru copii – Fit Kid European Open Cup – şi cele pentru femei ­ Fitness Woman Open Grand Prix – în cadrul unui singur eveniment.



Pentru prima dată în istorie, International Fitness Federation (IFF) organizează concursurile de fitness pentru copii – Fit Kid European Open Cup – şi cele pentru femei ­ Fitness Woman Open Grand Prix – în cadrul unui singur eveniment. Competiţiile de fitness pentru copii au inceput în anul 1997 în Ungaria, iar prima competiţie la nivel internaţional a fost organizată la Barcelona în 1999. Datorită rezultatelor bune pe care le-a obţinut încă din 2001 în cadrul competiţiilor de fitness organizate de IFF, în 2007 România a fost invitată să participe şi în cadrul concursurilor pentru copii.

Diana Oprea, Campioana Mondială la Fitness Feminin în 2006, va participa, împreună cu echipa de copii pe care o antrenează, la competiţiile europene Fit Kid & Fitness Woman European Open Cup 2008 din Islanda, organizate între 16 - 20 Octombrie.

Diana Oprea are până în prezent peste 20 de ani de experienţă în sport. Cele mai importante rezultate pe care le-a obţinut sunt: Campioană Mondială la Fitness Feminin IFF (Internaţional Fitness Federation) în 2006; Multiplă Campioană Naţională în Gimnastică Artistică; Multiplă Campioană Naţională în Gimnastică Aerobică. În prezent, ea este instructor de gimnastică aerobică. A creat Fit Kids, un program sportiv bazat pe elemente de gimnastică, aerobic şi dans dedicat tuturor copiilor, dar şi o secţie de performanţă în fitness pentru copii.

×
Subiecte în articol: observator copii fitness