x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul celui mai cunoscut procuror din Constanţa s-a împușcat în cap cu arma tatălui. Update: Tânărul a fost declarat mort

Fiul celui mai cunoscut procuror din Constanţa s-a împușcat în cap cu arma tatălui. Update: Tânărul a fost declarat mort

de Redacția Jurnalul    |    20 Noi 2022   •   12:54
Fiul celui mai cunoscut procuror din Constanţa s-a împușcat în cap cu arma tatălui. Update: Tânărul a fost declarat mort

Fiul celebrului procuror Teodor Niță din Constanța s-a împușcat. Apelul la 112 a fost făcut chiar de tatăl disperat, transmite Antena 3 CNN.

Petrică Adrian Niță a fost declarat decedat.

Potrivit surselor, executorul Petrică Adrian Niță ar fi premeditat totul și ar fi mers în locuința tatălui său, procurorul Teodor Niță, atunci când nu era nimeni acasă, pentru a comite gestul fatal.

Știre inițială:

Procurorul Teodor Niță a sunat disperat la serviciul de urgență, anunțând că fiul său s-a împușcat şi solicitând ajutor.

Potrivit antena3.ro, tânărul de 30 de ani este în prezent în viață, fiind resuscitat de echipajele medicale. 

Din primele informaţii, fiul și-ar fi tras un glonț în cap chiar cu arma tatălui său.

Se ştie despre fiul procurorului că era căsătorit de curând și avea un copil mic.

Anchetatorii se află la fața locului și urmează să stabilească ce a condus la această tragedie.

Update 1: Potrivit surselor Antena 3 CNN, este vorba despre un fiu vitreg al procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel ConstanțaPolițiștii iau în calcul toate ipotezele, însă cea mai plauzibilă în acest moment pare cea a sinuciderii.

Update 2: Tânărul a fost intubat, ventilat și dus la Unitatea de Primiri Urgențe  Glonțul a intrat și a ieșit din craniu. Poate rămâne în moarte clinică mult timp de acum încolo, transmit jurnaliștii Antena 3 CNN.Înainte de a comite gestul fatal, i-a trimis tatălui său un mesaj de adio pe telefon.

Update 3: Comunicatul IPJ Constanţa: Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împușcat, cu o armă, în zona capului. 

Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Concomitent, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. 

Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital. 

În cauză se continuă cercetările.

sinucidere tanar constanta

×