x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul cel mic al actorului Florin Călinescu s-a sinucis

Fiul cel mic al actorului Florin Călinescu s-a sinucis

24 Apr 2012   •   08:28
Fiul cel mic al actorului Florin Călinescu s-a sinucis

Luca, fiul cel mic al actorului Florin Calinescu, s-a sinucis. Baiatul avea 24 de ani si se afla la Praga, unde filma pentru un proiect cinematografic, in calitate de asistent de productie pentru un scurt metraj. Trupul neinsufletit urmeaza sa fi repatriat in urmatoarele zile.

Citeste si Florin Calinescu, despre fiul sau cel mic

Luca Calinescu era student la "John Moores University" din Liverpool, unde studia filmul, iar acesta era primul sau proiect important.

Citeste si Petru Calinescu, mesaj emotionant pe Facebook dupa sinuciderea fratelui sau, Luca

Actorul Valentin Rupita, un apropiat al familiei Calinescu, a declarat, la Realitatea TV, ca este o veste socanta. "Pe Luca l-am cunoscut foarte bine. Era un baiat foarte linistit, extraordinar de cuminte pentru varsta pe care o avea. Eu nu cred ca avea stari depresive. Dupa ce si-a piredut sotia, Florin a fost si mama si tata pentru cei doi baieti. Luca urma facultatea de actorie. Cu Luca am vorbit inainte de Revelion, eram Buftea. Mi s-a parut ok atunci. Era un copil care radea, era vesel, iar aceasta veste efectiv m-a socat", a spus Rupita.

Intr-o interventie telefonica pentru B1 tv, actorul George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis din Bucuresti, a precizat ca Luca era un copil ordonat, fara nicio problema.

'Nu era nicio tensiune intre Florin si copiii lui. Florin ii ocrotea foarte discret. Era un tata care a devenit si mama', a mai spus Ivascu, referitor la faptul ca, in urma cu sapte ani, actrita Ana Maria Calinescu, mama celor doi baieti a murit in urma unei maladii necrutatoare.

Luca si Petru Calinescu in emisiunea Happy Hour, de la Pro TV


Bad Spirits - un proiect din 2010; Universitatea John Moores, Liverpool
×