x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul cel mic al primarului din Deta: "Am fost ameninţaţi! Ne-a fost frică pentru viaţa noastră"

Fiul cel mic al primarului din Deta: "Am fost ameninţaţi! Ne-a fost frică pentru viaţa noastră"

27 Iul 2011   •   07:36
Fiul cel mic al primarului din Deta: "Am fost ameninţaţi! Ne-a fost frică pentru viaţa noastră"

Calin Roman, fiul primarului din Deta a facut primele declaratii cu privire la dosarul in care este judecat. Acesta sustine ca atat el, cat si fratele lui au fost amenintati inainte de a incepe scandalul. "Ne-a fost frica pentru viata noastra. Ei ne-au atacat primii cu batele. Una dintre victime ne-a amenintat cu o arma. Ne-au amenintat si ne ameninta in continuare", a declarat Calin Roman.

Ieri, au fost date publicitatii primele imagini din timpul scandalului de la Deta. Imaginile de pe camera de supraveghere, din apropiere de teatrul de lupta de la Deta, arata momentul in care a izbucnit conflictul intre fratii Roman si victimele lor. Se pot vedea terasa pe care a izbucnit scandalul si o masina care demareaza in tromba.

Imaginile au fost ridicate de politisti, dar nu au fost depuse la dosarul pe baza caruia scandalagii au fost arestati, intrucat autoritatile nu au gasit secvente folositoare.


×