x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul fostului secretar de stat de la Ministerul Agriculturii, acuzat de furt şi tăinuire

Fiul fostului secretar de stat de la Ministerul Agriculturii, acuzat de furt şi tăinuire

19 Iul 2011   •   06:11

Tiberiu Cojocaru, fiul unui fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii, este cercetat pentru furt si tainuire. Tanarul a fost arestat preventiv alaturi de sase persoane care faceau parte dintr-o grupare specializata in furturi de masini. Fiul lui Mihail Cojocaru, fost secretar de stat la Agricultura, a pus la dispozitia hotilor un service auto unde masinile furate erau dezmembrate, dar a si participat la furtul autoturismelor.

In convorbirile telefonice purtate de membrii retelei se folosea un limbaj codat, informeaza realitatea.net. Intr-o discutie, Tiberiu Cojocaru ii spune unui alt barbat sa curete o masina de licurici. Expresia este folosita de retea atunci cand unui membru i se cere sa dezactiveze sistemul antifurt si GPS-ul. Dupa ce erau furate, autoturismele de lux erau dezmembrate si vandute pe bucati ca piese de schimb.

In motivarea instantei se arata ca cei sapte au participat la furtul mai multor autoturisme. Printre victime se numara fostul fotbalist Danut Perja si fiul medicului Naum Ciomu.

Cei sapte membri ai gruparii, printre care si fiul fostului secretar de stat in Ministerul Agriculturii, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile la sfarsitul saptamanii trecute.

×