x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul lui "Butoane", reţinut pentru trafic de minori, dus din nou la audieri

Fiul lui "Butoane", reţinut pentru trafic de minori, dus din nou la audieri

28 Oct 2011   •   09:35
Fiul lui "Butoane", reţinut pentru trafic de minori, dus din nou la audieri

Dan Grecu, fiul lui Octavian Grecu, zis "Butoane", retinut pentru constituire a unui grup infractional si trafic de minori a fost adus, astazi, la sediul DIICOT Giurgiu pentru noi audieri. El va fi prezentat apoi Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit procurorilor, Dan Grecu si alte doua persoane, o fata si un baiat, ambii de 17 ani, au fost adusi din arest la sediul DIICOT Giurgiu pentru noi audieri, potrivit Mediafax. Dupa audieri, cei trei vor fi dusi sub escorta la Tribunalul Giurgiu cu propunere de arestare preventiva.

Din cercetarile anchetatorilor a rezultat ca fata racola minore in vederea practicarii prostitutiei, acestea fiind prezentate ulterior lui Dan Grecu.

Dan Grecu este acuzat de constituire a unui grup infractional si trafic de minori, iar joi la locuinta acestuia au fost facute perchezitii, fiind gasita una dintre victime - o fata de 15 ani, informa DIICOT.

De altfel, procurorii DIICOT au facut, joi, cinci perchezitii domiciliare in Giurgiu, intr-un dosar in care trei persoane sunt puse sub invinuire pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional si trafic de minori. Membrii gruparii sunt acuzati ca au recrutat mai multe victime minore, cu varste cuprinse intre 14 si 15 ani, din judetul Giurgiu, pe care le-au constrans la practicarea prostitutiei.

Joi seara, Dan Grecu a fost retinut pentru 24 de ore, de catre procurorii DIICOT, sub acuzatiile de constituire a unui grup infractional si trafic de minori. Totodata, au fost retinuti o fata si un baiat, care ar face parte din gruparea coordonata de Dan Grecu.

×