x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul lui Umbrărescu, implicat într-un grav accident de circulaţie

Fiul lui Umbrărescu, implicat într-un grav accident de circulaţie

18 Mar 2010   •   00:00

Alexandru Umbrărescu, fiul omului de afaceri Dorin Umbrărescu, a fost rănit, aseară, alături de alte patru persoane, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit cu un alt autovehicul, iar apoi s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în apropierea municipiului Bacău.



În autoturismul condus de Alexandru Umbrărescu se mai aflau trei prieteni ai acestuia, iar accidentul s-a produs pe Drumul European 85, la ieşirea din Bacău către judeţul Vrancea, potrivit Mediafax.

Autoturismul condus de fiul omului de afaceri băcăuan s-a ciocnit frontal cu un alt autovehicul, după care s-a răsturnat. Un stâlp de electricitate a fost rupt, iar resturi de maşină s-au împrăştiat pe o distanţă de 200 de metri.

Atât Alexandru Umbrărescu, cât şi cei trei tineri aflaţi în maşina acestuia au fost răniţi. De asemenea, persoanele aflate în celălalt autoturism au rămas încarcerate, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru scoaterea acestora. Unul dintre pasageri a fost rănit.

Medicii spun că starea lui Alexandru Umbrărescu este bună, chiar dacă acesta a suferit un traumatism cranian.

În urma accidentului, ale cărui cauze nu au fost stabilite încă de poliţişti, circulatia pe Drumul European 85, la ieşirea din Bacău către judeţul Vrancea, a fost blocată timp de aproape două ore.

Dorin Umbrărescu este un cunoscut om de afaceri din Bacău, cu o avere estimată la 250 milioane de euro, figurând în top 300 al celor mai bogaţi oameni din România.

×
Subiecte în articol: observator