x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul şefului Poliţiei de Frontieră Dolj, ridicat de DIICOT

Fiul şefului Poliţiei de Frontieră Dolj, ridicat de DIICOT

09 Mar 2011   •   10:47

Poliţiştii de la Crimă Organizată împreună cu procurorii DIICOT efectuează, astăzi, mai multe percheziţii în Craiova, printre care şi la domiciliul şefului poliţiei de frontieră Dolj, Ionişor Berceanu.

Într-un comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism se arată că procurorii de la Serviciul Teritorial Craiova au destructurat un grup infracţional organizat constituit din 13 persoane şi specializat în infracţiuni cu cărţi de credit.



Membrii grupării procurau dispozitive de copiere frauduloasă a datelor de pe cardurile bancare, dispozitivele urmând să fie utilizate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Aparatura de skimming urma să fie expediată într-un colet, prin disimularea acesteia în dispozitive receiver tip DIGI TV.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au făcut 11 percheziţii domiciliare, în Craiova şi în alte localităţi din judetul Dolj, fiind ridicate dispozitive de skimming. La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Craiova au fost duse pentru audieri nouă persoane.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de realitatea.net, printre persoanele duse la audieri se află şi fiul şefului poliţiei de frontieră, Romeo Berceanu.

×