x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul unui consilier PDL Tulcea, care conducea fără permis, a făcut ravagii în Capitală

Fiul unui consilier PDL Tulcea, care conducea fără permis, a făcut ravagii în Capitală

03 Aug 2011   •   06:04
Fiul unui consilier PDL Tulcea, care conducea fără permis, a făcut ravagii în Capitală

Fiul unui consilier local PDL din Tulcea a facut prapad cu masina, noaptea trecuta, in centrul Capitalei. Dupa o cursa haotica in care era sa dea peste mai multe persoane, tanarul de 17 ani a lovit nu mai putin de patru autoturisme.

Tanarul s-a urcat la volanul masinii tatalui unui amic si a inceput sa conduca haotic. Intai a lovit un taxi care stationa la semafor. Desi impactul a fost puternic, tanarului nici prin gand nu i-a trecut sa opreasca. Urmarit de taximetrist, acesta nu a tinut cont de nicio regula de circulatie.

"Din partea dreapta a aparut un Jeep cu mare viteza. M-a lovit in partea stanga. Nu a oprit. A fugit in continuare. Cand a realizat ca nu mai are unde sa se duca, a lasat masina acolo si a fugit", a povestit taximetristul.

Oamenii legii au reusit sa-l prinda pe tanar si l-au dus la politie pentru audieri, anunta RTV.
Incidentul se putea transforma intr-o tragedie. Martorii spun ca soferul amator era pe cale sa intre in plin cu masina in cativa trecatori. A lovit insa trei autoturisme parcate langa trotuar.

"Va spun sincer, era sa omoare patru oameni. Era baut la volan, masina nu era a lui. Lovise o masina pe Calea Victoriei, un taximetrist, a intrat pe rosu in curba si era sa intre si in taxiul care era aici cu doi prieteni de-ai mei", a spus Liliana Minca, senator PC.

Fiul consilierului local PDL din Tulcea se va alege cel mai probabil cu dosar penal pentru conducere fara permis, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si pentru fuga de la locul accidentului.

×