x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul unui primar din Olt, încătuşat de poliţie

Fiul unui primar din Olt, încătuşat de poliţie

02 Aug 2011   •   11:27
Fiul unui primar din Olt, încătuşat de poliţie

Fiul primarului din Topana, judetul Olt, a fost retinut in urma unui scandal cu politistii din Pitesti. Tanarul in varsta de 21 de ani conducea un camion si mergea printr-o zona interzisa, cand a fost oprit de fortele de ordine. El a fost retinut, dupa ce a facut scandal si a refuzat sa se legitimeze. Tanarul sustine insa ca a fost agresat de politisti.

"Politistii au intervenit intr-o problema pe care au avut-o fiul primarului si prietenul acestuia cu politia comunitara. Pentru ca nu au vrut sa se legitimeze, politia comunitara a cerut ajutorul politiei nationale. Doi politisti s-au deplasat la fata locului, le-au cerut celor doi tineri sa se legimiteze, acestia au refuzat, au devenit agresivi verbal si fizic. Apoi au fost incatusati si dusi la sectie", a declarat la RTV Danut Dinu de la IPJ Arges .

De cealalta parte, tatal baiatului incatusat de politie spune ca fiul sau a fost batut fara motiv de oamenii legii.

"Fiul meu a fost luat la bataie de politistii din Arges, motiv pentru care acum se simte foarte rau si are multiplie traumatisme. Baiatul meu nu avea actele la el in momentul in care politistii i-au cerut sa se legitimeze. Nu se pune problema ca a refuzat sa se legitimeze. Politistii le-a cerut fiului meu si amicului sau sa se legitimeze fara nicio explicatie. Cei doi tineri lucrau in strada la un camion", a spus Gheorghe Barbu, primarul din Topana, judetul Olt.

×