x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Flacăra, premiile care te pun pe gânduri

Flacăra, premiile care te pun pe gânduri

de Oana-Maria Baltoc    |    27 Oct 2010   •   00:00

"Actorul pentru care nici un substantiv nu-i ca adjectivul" l-a prezentat George Arion pe Dragoş Bucur spectatorilor care au luat parte luni seară la decernarea Premiilor Flacăra.

După introducerea cu trimitere la rolul de succes pe care Bucur l-a făcut în filmul "Poliţist, adjectiv", preşedintele Fundaţiei Premiile Flacăra şi publicaţiilor Flacăra i-a înmânat artistului trofeul la secţiunea teatru şi film, una dintre cele opt categorii din cadrul galei. Scriitorul Radu Cosaşu a obţinut premiul pentru literatură, iar jazzman-ul Mircea Tiberian a urcat pe scena Sălii Amfiteatru a Teatrului Naţional pentru a fi răsplătit la categoria muzică, premiu pe care l-a dedicat tuturor colegilor şi mentorilor săi. La rândul său, Daniela Făiniş, laureata secţiunii arte plastice, a recunoscut în faţa audienţei că nu prea este prietenă cu vorbele de vreme ce pentru ea vorbesc lucrările din porţelan pe care le realizează. Profesorului de psihologie clinică şi psihoterapie Daniel David i s-a înmânat trofeul pentru ştiinţă, iar Alinei Marinescu, cel pentru management.

Sportul a fost reprezentat de canotorii Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi, dublu medaliaţi cu aur la Campionatul Mondial de la Poznan, în Polonia. Cătălin Ştefănescu, realizatorul emisiunii "Garantat 100%" (TVR 1) a plecat acasă cu premiul secţiunii jurnalism, mărturisind că primeşte pentru prima dată un trofeu la o astfel de categorie.
Marele Premiu i-a fost decernat renumitului canoist român Ivan Patzaichin, care a recunoscut că a mai luat premii, dar nu pentru întreaga carieră, lucru care îl cam pune pe gânduri.

×
Subiecte în articol: mass-media