x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator FLACĂRA VIOLET. Celebrul psihoterapeut Aliodor Manolea, în exclusivitate pentru Jurnalul: “Traian Băsescu nu-şi iubeşte poporul. S-a umplut paharul. Votez DA pentru demitere”

FLACĂRA VIOLET. Celebrul psihoterapeut Aliodor Manolea, în exclusivitate pentru Jurnalul: “Traian Băsescu nu-şi iubeşte poporul. S-a umplut paharul. Votez DA pentru demitere”

de Victor Ciutacu    |    27 Iul 2012   •   04:07
FLACĂRA VIOLET. Celebrul psihoterapeut Aliodor Manolea,  în exclusivitate pentru Jurnalul: “Traian Băsescu nu-şi iubeşte poporul. S-a umplut paharul. Votez DA pentru demitere”

Aliodor Manolea, omul care a stat in spatele lui Traian Basescu in campania electorala dramatica din 2009 si la referendumul din 2007, i-a acordat lui Victor Ciutacu un interviu in exclusivitate. Pentru prima oara dupa victoria actualului presedinte suspendat impotriva lui Mircea Geoana, celebrul psihoterapeut, lipit imagistic de nu mai putin celebra Flacara violet, vorbeste public despre secretele omului Traian Basescu si ale anturajului sau. Care este rolul Elenei Udrea in deciziile lui Traian Basescu, cum se comporta cele doua fete ale familiei Basescu si cum va vota la referendum Aliodor Manolea?

De ce omul care a stat in spatele lui Traian Basescu acorda primul interviu de dupa alegerile din 2009 unuia dintre cei mai acerbi critici ai suspendatului, intamplator redactor sef al singurului cotidian declarat si asumat antiprezidential?

Acum sunt mahnit de tot ceea ce se intampla, de denigrarea valorilor perene ale neamului. Ma gandesc ca mosii si stamosii nostri se rasucesc in mormant vazand ce se intampla cu mostenirea lasata. Sunt mahnit de vrajba pe care o seamana necontenit cel care ar trebui sa fie impaciutorul, mediatorul, cel care ar trebui sa atenueze conflictele societatii, un om care nu isi iubeste poporul, care nu pune accent pe valorile familiei, pentru care cultura nu are nici o valoare, un om pentru care intelectualitatea este un balast de care trebuie sa scape.

Ma pierdeti. Parca-i un citat din Sinteza zilei.

Domnule Ciutacu, vorbim despre un om langa care am fost in momente cruciale pentru el si pentru tara, un om pe care l-am ajutat pentru ca am crezut in schimbarea in bine. Sunt extrem de dezamagit. Discutam acum pentru ca ceva din interiorul meu a strigat: “Pana aici! Asa nu se mai poate!' Ma aflu aici pentru a povesti despre omul Traian Basescu, asa cum l-am cunoscut in relatia mea directa cu el.

Sa-nteleg ca nu boicotati referendumul?

Domnule Ciutacu, societatea noastra este in suferinta. Pentru ca este imbolnavita de de ego-ul lui Traian Basescu. Noi, cu totii, putem aplica cele patru adevaruri universale: 1.Exista suferinta. 2.Suferinta are un inceput. 3.Suferinta are un sfarsit. 4.Exista o cale de a elimina suferinta. Pentru noi, calea pentru eliminarea suferintei este votul pentru demitere. Eu votez DA pentru demitere.

Interviul integral, la ora 21. Incepand cu ora 22, Aliodor Manolea este invitat la “Vorbe grele cu Victor Ciutacu', in direct pe Antena 3



×