x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Georgescu: FMI are programată o întâlnire la Preşedinţie, dar nu se ştie cu cine anume

Florin Georgescu: FMI are programată o întâlnire la Preşedinţie, dar nu se ştie cu cine anume

31 Iul 2012   •   15:25
Florin Georgescu: FMI are programată o întâlnire la Preşedinţie, dar nu se ştie cu cine anume

Ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a declarat ca in programul vizitei delegatiei FMI, BM si CE exista o intalnire cu presedintele Romaniei, dar a adaugat ca la acest moment nu se stie daca intalnirea va fi cu presedintele interimar, Crin Antonescu, sau cu presedintele suspendat, Traian Basescu

Georgescu a fost intrebat de jurnalisti, intr-o conferinta de presa, daca delegatia Fondului Monetar International (FMI), aflata la Bucuresti, are in program si o intrevedere cu presedintele Romaniei.
"Au in program, intr-adevar, o intalnire la Presedintie cu domnul presedinte. Intalnirea este mai la finalul misiunii, asa incat - eu spun din nou ca nu ma pricep la domeniul asta, constitutional, politic - va avea loc cu cine va fi la data respectiva la palatul in cauza, cu cine va fi acolo potrivit legii si deciziei Curtii Constitutionale", a spus Georgescu.

Prezent la conferinta de presa, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii. a tinut sa precizeze ca el poate raspunde la aceasta intrebare.
"Eu pot sa va raspund. Daca domnul Florin Georgescu nu este om politic, eu pot sa va raspund: cu domnul Crin Antonescu", a spus Constantin, totodata si lider al USL.
Misiunea FMI se va incheia pe 13 august.

×