x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Focuri de armă în autocar! Un bărbat de 50 de ani a tras într-un autobuz care plecase din Bucureşti spre Rm. Vâlcea

Focuri de armă în autocar! Un bărbat de 50 de ani a tras într-un autobuz care plecase din Bucureşti spre Rm. Vâlcea

16 Aug 2012   •   18:45
Focuri de armă în autocar! Un bărbat de 50 de ani a tras într-un autobuz care plecase din Bucureşti spre Rm. Vâlcea

Un barbat de 50 de ani care calatorea joi intr-un autocar pe ruta Bucuresti - Ramnicu Valcea a fost imobilizat de catre politisti, pe DN 7, dupa ce a tras fara motiv cu un pistol cu bile in mijlocul de transport, in urma incidentului nicio persoana nefiind ranita.

"Avem o sesizare despre folosire de armament intr-un autocar care se deplasa de la Bucuresti spre Ramnicu Valcea, politistii au oprit masina in judetul Valcea, pe DN 7, si l-au imobilizat pe calator. Politistii fac cercetari in acest moment, iar datele noastre arata ca nu exista raniti in urma acestui incident", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, subinspectorul Alina Teodorescu.

Barbatul in varsta de 50 de ani este din Bucuresti si a fost imobilizat de catre lucratorii Serviciului Politie Rutiera Valcea, care au organizat un filtru rutier in localitatea Budesti pentru oprirea autocarului ce venea dinspre Capitala.

"Barbatul de 50 de ani, din Bucuresti, detinea doua pistoale, unul cu bile si unul cu gaze, iar pe cel cu bile l-a folosit in timpul calatoriei. Niciun pasager nu a fost ranit. Potrivit martorilor, cetateanul a avut un comportament violent de la urcarea in autocar la Bucuresti si exista suspiciunea ca este sub influenta bauturilor alcoolice, dar nu a avut vreun conflict cu o persoana anume sau mai multi pasageri", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, subinspector Alina Teodorescu.

Cele doua pistoale aflate asupra cetateanului au fost ridicate de catre anchetatori, barbatul fiind cercetat pentru uz de arma neletala fara drept, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

×
Subiecte în articol: autobuz pistol cu bile focuri de arma