x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fost ofiţer al Direcţiei de Informaţii Externe, atac la Traian Băsescu

Fost ofiţer al Direcţiei de Informaţii Externe, atac la Traian Băsescu

18 Sep 2015   •   17:08
Fost ofiţer al Direcţiei de Informaţii Externe, atac la Traian Băsescu

Silvian Ionescu, fost ofiţer al Direcţiei de Informaţii Externe (DIE - fost serviciului de informaţii din România în perioada comunistă), îl atacă pe Traian Băsescu în mai multe postări pe Facebook.

Într-o primă postare Silvian Ionescu spune:

"Ca sa intelegeti,el,BASESCU,era turnatorul tuturor matrozilor care treceau prin ANVERS si cumparau si ei lantisorul de aur mai ieftin decat putea el.Asta era jale!I In timp ce el,BASESCU,ciordea din curse zeci de mii de dolari din bunkeraj,shipchadlering si altele!Stiu ei toti comandantii cum se chiverniseau pe banii prostilor!
Cati nebuni mai avem,sa creada ca inca LEPRA ASTA mai e necesara neamului?
Mi-asi dori ca toti cei ce agreaza cele de mai sus sa inteleaga tacerea mea anterioara,sa ma ierte,dar mai presus de toate sa dea "SHARE" pentru ca tot mai multi sa stie adevarul despre aceasta monumentala JIGODIE!
Chiar nu scapam de comunisti,cum sugera chiar el!"






Într-o altă postare, publicată, astăzi, Ionescu adaugă:

"Recunosc ca mi-a fost teama de cum ma va judeca publicul,nu de magariile netrebnicului matelot!", şi conchide, "Ma simt eliberat si cu constiinta curata a spovedaniei in fata neamului.Atata mi-a permis juramantul militar si respectul pentru cea mai inalta functie in stat.
Imi gadila urechile niste zvonuri ca ipochimenul a inceput ceva investigatii la adresa mea si a familiei mele.Sa-l fereasca Cel de Sus,sa indrazneasca macar sa se gandeasca!
Voi fi crunt in dezvaluiri!"




×
Subiecte în articol: silvian ionescu traian basescu