x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul ministru Mihail Dumitru numit director pentru dezvoltare rurală în DG AGRI

Fostul ministru Mihail Dumitru numit director pentru dezvoltare rurală în DG AGRI

14 Dec 2010   •   19:49

De asemenea, a fost aprobată numirea lui Tudor Constantinescu în post de principal consilier în cadrul Directoratului General pentru Energie (DG ENER). Tudor Constantinescu este în prezent director executiv al Organizaţiei pentru performanţa energetică în clădiri (Buildings Performance Institute), cu sediul la Bruxelles. El a fost numit director executiv al acestei organizaţii la propunerea Consiliul european pentru o Economie Eficientă Energetic. Tudor Constantinescu a fost în trecut preşedinte al Agenţiei Române pentru Conservarea Energiei.

A fost numit totodată în funcţia de principal consilier al Directoratului General pentru Cercetare (DG RTD) a lui Cătălin Fotache. Fotache este în prezent manager general al United Technologies Research Center din Statele Unite.

Decizia a fost luată marţi de Comisia Europeană, la propunerea preşedintelui Jose Manuel Barroso.

Fostul ministru al Agriculturii Mihail Dumitru a fost numit, la 3 septembrie, preşedinte al Comisiei prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România. Potrivit unui comunicat de presă, fostul ministru al Agriculturii Mihail Dumitru a fost numit de şeful statului membru, preşedinte al Comisiei prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România.

Fostul ministru al Agriculturii Mihail Dumitru a declarat, tot la 3 septembrie, într-o conferinţă de presă în care şi-a prezentat bilanţul mandatului că intenţionează ca de anul viitor să lucreze în structurile Comisiei Europene, la Bruxelles. "Deocamdată rămân în România, dar intenţia mea este ca undeva, anul viitor, să plec la Bruxelles", a spus atunci Mihail Dumitru.

×