x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul şef al Fiscului, audiat la DIICOT. Blejnar a confirmat că fiica senatorului Măgureanu a fost în audienţă la el

Fostul şef al Fiscului, audiat la DIICOT. Blejnar a confirmat că fiica senatorului Măgureanu a fost în audienţă la el

27 Iul 2012   •   09:11
Fostul şef al Fiscului, audiat la DIICOT. Blejnar a confirmat că fiica senatorului Măgureanu a fost în audienţă la el

Fostul sef al Fiscului, Sorin Blejnar, a fost audiat, vineri, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) in cazul senatorului Cezar Magureanu, acuzat oficial in urma cu o zi pentru sprijinirea unui grup infractional organizat.

Fostul sef al SAutoritatii Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar, a confirmat faptul ca fiica senatorului, Raluca Gazdac, a fost in audienta la el, la ANAF, precizand presei ca oricine solicita audienta era primit.

Blejnar a sustinut ca nu a intervenit in niciunul dintre controalele facute la firmele familiei fiicei senatorului.

DIICOT arata - in referatul cu propunere de arestare preventiva a 39 de persoane implicate intr-o ampla retea de evaziune fiscala - cum senatorul Cezar Maguranu isi linistea mereu fiica in legatura cu controalele dese la firmele ginerelui sau, spunand ca va discuta despre acestea cu fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, dar si cu un ministru, probabil, Gheorghe Ialomitianu.

In dosarul evaziunii fiscale de peste 40 de milioane de euro pe an, 39 de persoane au fost arestate preventiv. Printre acestea se numara ginerele senatorului Magureanu, Sorin Gazdac, Nicusor Dragan, director general adjunct al ANAF, Dan Stroe, director de achizitii in cadrul ANAF, Octavian Grecu, zis "Butoane", si omul de afaceri de origine libaneza Nicole Saikaly, cunoscut in presa mondena drept fostul iubit al Ginei Pistol.

Senatorul Cezar Magureanu a fost audiat joi la DIICOT, in calitate de invinuit in acelasi dosar.

Potrivit unor surse judiciare, fiica senatorului, Raluca Ioana Gazdac, si ea invinuita in dosar, este gravida in luna a patra si a fost lasata sa plece marti seara de la DIICOT

×