x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fratele lui Corneliu Vadim Tudor, transportat la spital

Fratele lui Corneliu Vadim Tudor, transportat la spital

04 Ian 2011   •   11:28

Marcu Tudor, fratele preşedintelui PRM, a fost preluat de o ambulanţă SMURD, de la sediul partidului şi transportat la Spitalul Militar, acesta prezentând "probleme cardiace foarte grave" potrivit vicepreşedintelui Codrin Ştefănescu.

Un membru al echipajului medical SMURD a declarat că Marcu Tudor avea, în urma consultului făcut, tensiunea 18/10.

Acesta a explicat că lui Marcu Tudor i s-a făcut rău în urma altercaţiei pe care a avut-o cu poliţiştii în faţa sediului partidului.

Codrin Ştefănescu a menţionat că echipajul SMURD i-a făcut fratelui lui Vadim Tudor mai multe injecţii pentru inimă. El a adăugat că şi Vadim Tudor este "cu tensiunea la pământ". Potrivit acestuia, echipajul SMURD i-a luat tensiunea preşedintelui PRM şi i-a administrat un calmant.

Vicepreşedintele PRM Marius Marinescu a subliniat că în urma acestui incident vor fi depuse plângeri penale împotriva poliţiştilor implicaţi şi vor fi cerute daune morale.

Deşi echipajul SMURD pregătise pentru Marcu Tudor o targă pentru a fi transportat la maşină, acesta a parcurs pe jos drumul până la salvare, ajutat de vicepreşedintele Marius Marinescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, acţiunea de evacuare a PRM din imobilul din Strada Emile Zola este în curs de desfăşurare, executorul judecătoresc şi reprezentanţii partidului discutând în contradictoriu pe tema legalităţii demersului, anunţă Mediafax.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a bruscat şi a adresat injurii mai multor poliţişti care au venit să îl asiste pe executorul judecătoresc.

La sediul PRM a sosit şi viceprimarul Capitalei Victor Iovici (PRM).

×