x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fratele unui procuror, reţinut de DIICOT pentru cămătărie

Fratele unui procuror, reţinut de DIICOT pentru cămătărie

25 Noi 2010   •   17:37

Alin Constantin - fratele procurorului de la Parchetul Judecătoriei Cornetu, Luis Constantin - este implicat în acest caz de cămătărie, au confirmat, sursele citate.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Craiova au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Constantin Alin şi Constantin Tudor, din municipiul Craiova, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi şantaj, informează, într-un comunicat de joi, DIICOT.

Concret, Alin Constantin, Tudor Constantin şi Maria Constantin ar fi şantajat-o pe partea vătămată D.S., din municipiul Craiova, "pentru ca în contul unui împrumut de 95.000 euro, să ramburseze suma totală de 340.000 euro ori să constituie în favoarea inculpaţilor garanţii imobiliare cu privire la anumite imobile, deşi anterior partea vătămată plătise suma de 240.000 euro".

În urma ameninţărilor cu moartea la adresa sa şi a familiei sale, partea vătămată a fost nevoită să ipotecheze în favoarea acestora a unui imobil şi să încheie contract de vânzare-cumpărare pentru alte două imobile, actele fiind întocmite pe numele inculpatului Tudor Constantin şi a învinuitei Maria Constantin.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Craiova au solicitat Tribunalului Dolj arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru 29 de zile.

Mediafax.

×