x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fum înecăcios şi panică într-un dintre cele mai mari centre comerciale din Constanţa

Fum înecăcios şi panică într-un dintre cele mai mari centre comerciale din Constanţa

01 Noi 2016   •   23:20
Fum înecăcios şi panică într-un dintre cele mai mari centre comerciale din Constanţa
Sursa foto: Constanța News / ctnews.ro

Clienţii magazinului alimentar din centrul comercial Maritimo din Constanţa au fost evacuaţi de urgenţă marţi seară, de personalul de serviciu, în jurul orei 19.30, după ce un fum negru înecăcios s-a propagat în perimetru, provocând probleme de respiraţie şi iritaţii la ochi.

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Paula Anghel, fumul a rezultat în urma unui incendiu la un tablou electric, focul fiind însă lichidat de angajaţii magazinului, fără a provoca pagube materiale, accidentări sau intoxicarea persoanelor din incintă.

"ISU Dobrogea a deplasat la faţa locului, de urgenţă, două echipaje de pompieri, dar incendiul propriu-zis fusese stins de personalul de la locul de muncă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa.

Potrivit sursei citate, imediat după evacuarea controlată a clienţilor din magazin, gratiile cortină au blocat automat accesul în spaţiul comercial, iar pompierii verifică dacă nu au rămas oameni în interiorul perimetrului afectat de fum şi dacă nu mai există vreun focar de foc mocnit, pe traseul reţelei electrice.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: maritimo fum constanta