x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Bîrsan, devenită interimar după demisia Monei Pivniceru, a demisionat din CSM

Gabriela Bîrsan, devenită interimar după demisia Monei Pivniceru, a demisionat din CSM

23 Aug 2012   •   13:06
Gabriela Bîrsan, devenită interimar după demisia Monei Pivniceru, a demisionat din CSM

Judecatoarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie Gabriela Birsan, devenita membru al CSM dupa demisia Monei Pivniceru, a anuntat ca isi da demisia din aceasta functie.

"Am primit cererea doamnei judecator Gabriela Victoria Birsan, care ne solicita sa constatam ca a devenit membru interimar al Consiliului in urma demisiei doamnei judecator Mona Pivniceru. De asemenea, solicita sa se ia act ca demisioneaza din functia de membru interimar al CSM. Urmeaza ca aceasta cerere s-o discutam in proxima sedinta a CSM", a precizat presedintele CSM, Alina Ghica, potrivit Agerpres.

Ea a precizat ca, potrivit prevederilor legale, urmatorul candidat din partea ICCJ pentru CSM care a obtinut cel mai mare numar de voturi la alegerile pentru aceasta functie o va inlocui pe Birsan in Consiliu pana se va finaliza procedura de alegere a unui nou membru, prevazuta pentru sfarsitul lunii noiembrie.

Ghica a mai spus ca in acest caz interimar va fi urmatorul judecator care a obtinut numarul de voturi cel mai mare, si anume Adrian Bordea.

×