x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea a anunțat începerea lucrărilor la Pasajul suprateran Doamna Ghica

Gabriela Firea a anunțat începerea lucrărilor la Pasajul suprateran Doamna Ghica

23 Sep 2019   •   11:13
Gabriela Firea a anunțat începerea lucrărilor la Pasajul suprateran Doamna Ghica

Primarul General, Gabriela Firea, a semnat autorizatia de construire pentru lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica. Urmeaza devierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona - apa, canalizare, gaze naturale, termoficare, electrice, iluminat public, telecomunicatii si sistematizare drumuri, conform proiectului.

Primarul General, Gabriela Firea: “Este un proiect esential pentru fluidizarea traficului din Bucuresti. Pentru ca zona Doamna Ghica este o una foarte aglomerata, la propunerea mea, la inceputul anului, au fost aprobati de catre CGMB indicatorii tehnico-economici. In primavara am semnat contractul pentru proiectare si executie cu Trustul de Cladiri Metropolitane, iar acum am semnat autorizatia de construire. 

Proiectarea a durat trei luni, asa cum am promis, si, conform contractului, lucrarile se vor finaliza in 12 luni. Costul estimat al lucrarilor este de 28 de milioane de euro”.

Proiectul vizează realizarea unui pasaj suprateran la intersecţia străzilor Doamna Ghica cu Şoseaua Colentina şi are în vedere o îmbunătăţire a condiţiilor de circulaţie şi transport din zonă, asigurând o mai mare siguranţă şi o fluidizare a circulaţiei în zona de nord est a Capitalei. Pasajul superior va avea o parte carosabilă alcătuită din 2 benzi de circulaţie pe sens.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea pasaj