x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea, despre falimentul RADET: Livrarea agentului termic va fi în continuare asigurată la parametri decenți

Gabriela Firea, despre falimentul RADET: Livrarea agentului termic va fi în continuare asigurată la parametri decenți

14 Noi 2019   •   12:07
Gabriela Firea, despre falimentul RADET: Livrarea agentului termic va fi în continuare asigurată la parametri decenți
Sursa foto: Lucian Alecu

Gabriela Firea promite că bucureștenii nu vor suferi din cauza falimentului RADET și vor avea căldură în continuare. De altfel, primarul Capitalei a anunțat că nu vor fi șomeri la RADET și că se fac eforturi ca situația să fie redresată, scrie Antena 3.

”Aș vrea să fac câteva precizări atât pentru bucureșteni, cât și pentru angajații RADET. De asemenea, pentru companiile private care au contracte în acest moment cu RADET și nu știu ce se va întâmpla cu aceste documente deja semnate. În ceea ce îi privește pe cetățeni, nu au niciun motiv de îngrijorare. Livrarea agentului termic va fi în continuare asigurată la parametri decenți, normali. Ne dorim la parametri superiori, pe măsură ce înlocuim mai multe conducte care sunt vechi de 50-60 de ani (...) În ceea ce îi privește pe salariații RADET, nu au motive de îngrijorare. În ziua în care își vor înceta activitatea la RADET, vor fi angajați automat la compania municipală, Termoenergetica”, a anunțat  primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: gabriela firea radet