x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea: "Florin m-a cerut în căsătorie de la Tudor, fiul meu"

Gabriela Firea: "Florin m-a cerut în căsătorie de la Tudor, fiul meu"

14 Sep 2010   •   00:00
Gabriela Firea: "Florin m-a cerut în căsătorie de la Tudor, fiul meu"
Sursa foto: /Jurnalul Naţional

Prima declaraţie televizată după căsătoria cu Florin Pandele a fost acordată emisiunii "Răi da' buni", la Antena 2. Vedeta trustului INTACT a răspuns succint tuturor întrebărilor apărute în presa privind acest eveniment fericit din viaţa ei.

Ceremonia de căsătorie de duminică a avut loc într-un mediu foarte restrâns, pentru că ambii miri erau la încheierea perioadei de doliu. Dar colegii şi prietenii realizatoarei emisiunii "Ştirea zilei", la Antena 3, vor fi invitaţi în anul care urmează la o mare petrecere, cu muzică moldovenească, a promis interlocutoarea lui Mihai Morar.
"Am dorit multă discreţie şi acest lucru s-a întors împotriva mea, împotriva noastră", a spus Gabriela Firea.

"N-aş fi crezut că suntem nişte persoane atât de importante. Înţeleg că suntem un cuplu controversat. Pentru mine şi familia mea aceasta căsătorie nu reprezintă nimic ridicol sau exagerat. Acum 17 ani, Răsvan m-a cerut în căsătorie de la mama şi am avut o căsnicie fericită, până moartea ne-a despărţit.
În urmă cu câteva săptămâni, l-am cunoscut pe Florin Pandele. El m-a cerut în căsătorie de la Tudor, fiul meu. Şi dacă Tudor a fost de acord, am fost şi eu, pentru că el acum este stăpânul meu.
Sunt surprinsă că lumea nu înţelege, nu suntem toţi la fel, ne-am plictisi îngrozitor. Şi eu, şi Florin suntem foarte credincioşi şi am ales ca în locul unei relaţii de "prietenie", să ne unim destinele în faţa lui Dumnezeu. Vrem să trăim curat în faţa lui Dumnezeu. Cei care m-au criticat ar trebui să se uite mai mult în ograda lor şi-n viata lor", a declarat Gabriela Firea la "Rai da' buni" .

"Nici eu nu mi-am imaginat ca într-un timp relativ scurt îmi voi reface viaţa. Rămân preţuirea şi amintirea superbă a lui Răsvan. El mi-a spus că, dacă Doamne fereşte se întâmplă ceva, să-mi refac viaţa, să trăiesc într-un mediu de familie, pentru că aşa este bine şi pentru Tudor".

Despre numele pe care-l va purta după căsătorie, Gabriela Firea a spus că a decis, împreună cu Florin Pandele, să se numească Gabriela Firea. "El a insistat să mă numesc asa, mai ales pentru că-l cunoştea şi-l respecta pe Răsvan, mai ales că este şi numele lui Tudor. Şi dacă Dumnezeu mă va ajuta şi voi mai avea un copil, voi purta şi numele de Pandele".

×