x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Vrânceanu Firea îi răspunde din fabulă lui Grigore Cartianu

Gabriela Vrânceanu Firea îi răspunde din fabulă lui Grigore Cartianu

04 Iun 2010   •   00:00

În urma incidentului pe care l-am avut cu deputatul Boureanu la "Ştirea zilei", am fost atacată de diverşi "confraţi" binevoitori. Dintre toţi însă, s-a detaşat, prin calitatea invectivelor pe care mi le-a adus, dl. Cartianu Grigore, cunoscut şi sub numele de "Gregoar Lecrivan". Consider că este sub demnitatea mea să-i dau o replică acestui domn, dar articolul său mi-a amintit o fabulă interesantă, pe care am citit-o cu ceva vreme în urmă:

Într-o bună zi, în pădure s-a dat de veste ca toate păsările sunt chemate să se întreacă pentru a se stabili care dintre ele cântă cel mai frumos. Rând pe rând, ele au declinat invitaţia, socotind că nu au nicio şansă în faţa privighetoarei. Cu o singură excepţie, însă: cioara, care a declarat că are încredere că vocea ei "quality" se va impune în faţa campioanei en-titre. Arbitru a fost numit mistreţul, iar concursul a început în prezenţa tuturor vietuiţoarelor pădurii. După câteva runde, în care cele două cantatoare au dat tot ce aveau mai bun, arbitrul s-a retras pentru deliberări. N-a durat mult şi verdictul a fost prezentat: învingătoare este cioara!
În faţa unei astfel de decizii, privighetoarea a declarat doar atât: "Nu mă doare atât faptul că am pierdut, cât mă doare că am fost judecată de un porc!"

×
Subiecte în articol: mass-media