x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Galaţi - Ori la bal, ori la spital

Galaţi - Ori la bal, ori la spital

de Daniel Mihalascu    |    04 Feb 2008   •   00:00

O elevă a unui renumit liceu gălăţean a ajuns la Spitalul de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" după ce a luat foc în timp ce participa la Super Balul Bobocilor 2008.

O elevă a unui renumit liceu gălăţean a ajuns la Spitalul de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” după ce a luat foc în timp ce participa la Super Balul Bobocilor 2008.

 

Competiţia, organizată de elevii din clasele terminale ale mai multor licee din Galaţi, nu a fost supravegheată de nici un profesor. Ioana, fata care a luat foc, candida la titlul de Miss Boboc Galaţi şi trebuia să scrie pe o scenă în flăcări cu un spray. La un moment dat, focul a cuprins rochia şi mâinile adolescentei. Colegii elevei au încercat să stingă flăcările şi au chemat ambulanţa. Cadrele medicale sosite la faţa locului au stabilit că tânăra este în afara oricărui pericol, dar i-au recomandat acesteia să meargă la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. Inspectorul şcolar general din cadrul ISJ Galaţi, Tania Bogdan, a declarat că “activitatea nu a fost făcută de instituţiile şcolare din subordinea noastră. Voi sesiza poliţia printr-un document şi voi cere profesorilor educaţionali să interzică elevilor să participe la alte activităţi care nu sunt organizate de şcoală. Noi nu avem un parteneriat educaţional cu firma de modelling care a organizat evenimentul. Poliţia trebuie să facă o anchetă în acest caz şi cei vinovaţi să răspundă”, a mai precizat Tania Bogdan.

×
Subiecte în articol: observator