x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Galeriile Steaua şi Dinamo şi-au anunţat prezenţa oficial, la protestele din această seară

Galeriile Steaua şi Dinamo şi-au anunţat prezenţa oficial, la protestele din această seară

16 Ian 2012   •   11:02
Galeriile Steaua şi Dinamo şi-au anunţat prezenţa oficial, la protestele din această seară

Suporterii bucuresteni ai echipelor Steaua si Dinamo, dar si sustinatori ai altor echipe din tara si-au dat intalnire in aceasta seara in centrul Capitalei, pentru a continua protestele, scrie prosport.ro. Mesajul suporterilor a fost publicat si pe diferite forumuri de socializare, pe Internet si este propagat in continuare pe Facebook si alte site-uri.

"Am mers acolo sa protestam impotriva legii 4, cea care nu ne mai lasa niciun drept pe stadioane. Daca tot am ajuns, atunci nu puteam sta cu mainile in san, ca nu suntem pensionari. Am manifestat si noi cum am stiut", spun suporterii.

Reprezentantii Jandarmeriei Romane au facut un bilant al protestelor care au avut loc ieri in capitala. Acestia au facut un apel la cei care vin sa protesteze civilizat sa se delimiteze de persoanele care vin sa se bata cu jandarmii.

"Aseara au fost identificati si suporteri ai echipei de fotbal Petrolul, Lupii Galbeni. Au fost si cazuri izolate unde jandarmii au facut exces de zel, insa si ei trebuie intelesi pentru ca au stat o lunga perioada de timp in strada. Noi nu avem cum sa facem o delimitare intre cei care au intentii bune si cei care vin sa se bata cu jandarmii si sa faca acte de vandalism. De aceea, persoanele care vor sa protesteze civilizat sa o faca in locurile special amenajate de jandarmi", a declarat colonelul Aurel Moise, seful Directiei Ordine si Siguranta Publica din Jandarmeria Romana.

×