x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Geoană spune că nu are legătură cu finanţarea campaniei din 2009

Geoană spune că nu are legătură cu finanţarea campaniei din 2009

25 Noi 2011   •   11:32
Geoană spune că nu are legătură cu finanţarea campaniei din 2009

Mircea Geoana precizeaza, referindu-se la informatiile privind cercetari ale DNA in legatura cu finantarea campaniei sale pentru Presedintie in 2009, ca nu are cunostinta despre sume cerute ilegal in acest scop si ca ar trebui intrebati Hrebenciuc, trezoreriul si secretarul general.

"Nu am niciun fel de cunostinta despre sume de bani solicitate in mod ilegal pentru finantarea campaniei prezidentiale din 2009. Sper ca situatia descrisa de mass-media sa-si gaseasca foarte rapid raspuns in justitie, pentru ca nu vreau in niciun fel ca numele meu sa fie legat, chiar si in calitate de martor, de practici ilegale de finantare a campaniilor electorale", precizeaza Geoana, potrivit Mediafax.

Mircea Geoana sustine ca, daca s-au cerut bani in mod ilegal pentru finantarea campaniei prezidentiale din 2009 a PSD, atunci justitia trebuie sa-si faca datoria si sa-i aduca in fata instantelor pe toti cei vinovati.

"Pentru o completa informare a opiniei publice, tin sa precizez ca persoanele care s-au ocupat atat de finantarea campaniei prezidentiale a Partidului Social Democrat, cat si de relatia cu institutele de sondare a opiniei publice, au fost seful de campanie al PSD, domnul Viorel Hrebenciuc, trezorierul partidului si Secretarul General. Asa cum am mai precizat, in 2009 am fost doar candidat la Presedintie al PSD, iar de toate aspectele tehnice si organizatorice ale campaniei electorale s-au ocupat seful de campanie si echipa sa", a mai spus fostul presedinte al Senatului.

×