x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gheorghe Dincă s-a spovedit în Ajunul Crăciunului și a cerut un fotograf special pentru o sesiune foto

Gheorghe Dincă s-a spovedit în Ajunul Crăciunului și a cerut un fotograf special pentru o sesiune foto

24 Dec 2019   •   14:33
Gheorghe Dincă s-a spovedit în Ajunul Crăciunului și a cerut un fotograf special pentru o sesiune foto
Sursa foto: Sursă: Antena 3

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a cerut să se spovedească la preotul penitenciarului. Bărbatul a făcut inițial o cere care i-a fost aprobată, iar un preot al Ministerului de Interne a mers în Arestul Central al Capitalei, transmite Antena 3.

Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă a început să citească mai multe cărți religioase și de aceea ar fi cerut să spovedească.

Mai mult, Dincă a cerut și un fotograf special pentru o sesiune foto. Pozele urmau să ajungă la familia sa, însă cererea i-a fost refuzată.

„Dosarul se află într-adevăr pe finalizare cu rechizitoriul, în urmă cu câteva zile au sosit de la FBI toate documentele. Așa cum s-a mai spus nu s-a putut extrage un ADN mitocondrial sau un ADN nuclear, din cauză că era mult prea avansată starea de deteriorare a oaselor de la lizieră. Însă, asta nu înseamnă că rechizotoriul nu va fi finalizat și că Dincă nu va fi trimis în judecată, pentru că există o grămadă de probe care coroborate pot susține și uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu la Antena 3.

Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. 

×
Subiecte în articol: gheorghe dincă caracal