x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la 8 ani de închisoare cu executare. "Sunt nevinovat! Este o sentinţă nedreaptă"

Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la 8 ani de închisoare cu executare. "Sunt nevinovat! Este o sentinţă nedreaptă"

de Veronica Micu    |    08 Aug 2014   •   14:49
Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la 8 ani de închisoare cu executare. "Sunt nevinovat! Este o sentinţă nedreaptă"

GHEORGHE MENCINICOPSCHI a fost condamnat la 8 ani de închisoare în dosarul "Telepatia". După aflarea sentinţei, profesorul a declarat, la Antena3, că a avut încredere în completul de judecată şi că este "absolut dezamăgit".

"Am avut mare încredere în completul de judecată, dar sunt absolut dezamăgit. sunt convins ca adevărul va ieşi la suprafaţă mai devreme sau mai târziu. Este o sentinţă nedreaptă, însă sunt liniştit, nu am ce să-mi reproşez. Sunt nevinovat. Privatizarea s-a făcut absolut legal. A fost una dintre cele mai de succes privatizări. Dacă ICA ar fi fost distrus şi eu aş fi fost distrus. Ce mi s-a întâmplat mie, n-as dori sa i se intample niciunui român din ţara asta. Sunt liniştit, voi merge la puşcărie. Familia mea înţelege, ştie cine sunt. Sunt nevinovat. Nu port niciun fel de ură sau ranchiună nici completului de judecată, nici procurorilor sau celor care m-au judecat, mă judecă şi mă vor judeca. Eu i-am iertat pe toţi", a mai spus profesorul.

×